Kako zaslužiti denar od brezplačnih stav z parabola usklajenih stav

dnevne napovedi stave

Razložil vam bom tehniko, ki sem jo uporabljal in ki mi je v zadnjih nekaj tednih prinesla velik priliv brezplačnega in enostavnega denarja.

To tehniko in njene osnove poznam že nekaj let, vendar pa iz nekega razloga nikoli nisem prišel do tega, da bi uporabil to razumevanje in zaslužil z njo, dokler nisem v zadnjem času.

Tehnika, o kateri govorim, je sklepanje brezplačnih stav pri stavnicah, ki se imenuje tudi Matched Betting. Že nekaj mesecev ustvarjam denar brezplačno z uporabo teh tehnik in redno pišem blog o tem, kako to počnem, na svoji spletni strani.

Do zdaj sem letos dejansko zaslužil nekaj sto funtov, to je pravzaprav mala zlata jama in prav tako še nisem končal.

V glavnem vse, kar počnem, je, da odpiram nove račune stavnic, postavljam brezplačne stave, ki jih dobim za odprtje računov, nato pa isto banko položim na borzo za delež popolnoma brezplačne količine stave, da si zagotovim denarno povračilo ne glede na končni rezultat dogodka.

To ni dnevne napovedi stave in je skorajda izkoristiti možnost brezplačne stave. Večina posameznikov bi trdila, da je brez nevarnosti, edini razlog, zakaj tega ne počnem, je, da lahko ob napačnem ravnanju izgubite denar.

Da bi to pojasnil, trdim, da če stavite na napačen način, lahko izgubite denar. Prepričati se morate, da v celoti razumete, kaj počnete, pregledati morate pogoje in se prepričati, da razumete najvišje zneske stav, in prepričati se morate, da poznate načelo polaganja skupine (to je nasprotno od stave na zmago skupine, saj je to uspešno še vedno stava, vendar stava na to, da ekipa NE zmaga) na stavni borzi.

Na primer, odprete račun pri stavnici, ki ponuja popolnoma brezplačno stavo, za ta primer recimo, da je brezplačna stava 50,00 ₤ (ni redek znesek).brezplačni stavni nasveti

Za ta primer bom najverjetneje uporabil osnovno matematiko. Za pridobitev brezplačne stave v višini 50,00 ₤ boste najverjetneje morali vložiti kvalificirano stavo v višini 50,00 ₤. Da bi zagotovili, da s tem ne boste izgubili denarja, položite isto banko na stavni borzi.